Onsdag 29/8

Eller "dance our I´ll kill you, Maria & Jimmi"
Utmattade efter två dagars utflyktande tillbringade vi hela dagen på stranden, i solen, glassande. När vi kom hem fick vi resans största överraskning. "med hänsyn till våra regler, ni ska flytta."

När kvällen närmade sig drog vi på oss våra klänningar och drog en fördrink på balkongen innan det var dags för festen med G. Den stora Grek-festen. The Geek show!
Nervösa som fan tog vi ett bord för fyra och bad en stilla bön att ingen skulle sätta sig vid oss. Turen var på våran sida och vi fick ha vår parmiddag ifred. Det var updukat till fest, grillen hade vart varm hela dagen och vi hade sniffat os hela eftermiddagen. Allt för att vara hungriga små grisar till den stora Buffen! Glups och snabb som jag är råkade jag hamna först i kön och var den som fick premiärsmaka på godsakerna. Muma!
image21

När maten njutits kom dom, dansarna alltså. De riktiga grekiska dansarna. En tjock grekisk karl och en späd grekkvinna, utklädda i nån slags folkdress! Succén var ett faktum och alla jublade. Tills det var dags för Jimmi och Maria att göra entre, d.v.s Publiken. Ja, det var ju bara att ställa upp för laget. Upp på golvet bara. Barfota och jävliga som vi var stod vi där och kännde oss bra fåniga i början, men sen tog det fart och plötsligt dansade vi grekiska danser som aldrig förr! Att de dolde sig två danstalanger i mig och Johanna hade nog ingen kunnat ana, men när sista dansen kom, körde vi solo.
          
Synd att han älskade oss.
Det var fruktansvärt roligt och tjockmannen visade sig vara en riktig jävla humorman som stojade till det rejält. Dessutom var alla aspackade, såklart. Men, allt gott har ett slut, och när maten var slut, dansen slut och ölen slut stupade vi i säng och drömde om grekiska uppträdanden natten lång. . .
image26

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0