Söndag 26/8

Eller: "killen som aldrig flög för fan!"
Våran resa börjar nu. Jag och Johanna gjorde grekland. En veckas charter på Rhodos, Här är historien om två idioter på en Ö:
Resan började egentligen redan på lördag natt. Klockan tolv rullade nämligen bilen ut från gården i Styrsjöbo och vidare mot arlanda och grekland. Pappa körde, kvinnan satt bredvid, Jag och Johanna njöt i baksätet över att snart var det semestertime!
Moton spann bra och ur högtalarna strömade musiken, "vaken med p3 och p4." En idé växer fram, idé blir handling,  handlig blir verklighet. klockan 02.04 visste alla som lyssnade att "Vi sitter i en bil påväg mot arlanda och vidare mot rhodos, vi vill kicka igång semestern redan här med Rhianna och låten Umbrella, So Long /Maja och Johanna". Livsnjutarnerven pulserade och kännslan av att vi ägde var i högsta grad levande."
Rhodos, Här kommer vi!
image56


Planet var ett jätteplan och vi satt brevid varnadra med utsikt över vingen. Bredvid oss satt också en kille, försökte vara ball visade sig vara mes och skulle flyga för första gången i sitt liv. Grattis snubbe, bli social!
I gången mittemot, en tjej får nån attack och får lov att ligga på sätet, plötsligt får hon syrgas och dom ropar efter läkare i högtalarna, det var lite läskigt, men va fan. Hon kom till grekland hon också! annars så gick Flygningen bra och efter viss förvirring hittade vi både vårt bagage och vår buss. Värmen, atmosfören semesterkännslan, allt va på topp.
   
Vårt hotell var det första stoppet, i dörren möter oss en kvinna som tar våra pass och ger oss en nyckel. Hotellet visade sig vara paradiset. Det ägdes av kanske greklands sötaste systrapar och var nybyggt och frächt. Vi bodde högst upp, hade spis, badrum och bakong, men det bästa av allt. Ett loft. Första dagen gick åt till att bara njuta av poolen, bacardi breezer, grekland, havet, vänligheten och god mat.

Vi visste redan nu, detta skulle bli nått i hästväg!

image52

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0