Torsdag 30/8

Eller "Phytagoras satts".
Vaknar upp och städar ur det sista ur vårt fina rum och skrattade åt gårdagens grek-chock! Dags att dra vidare på nya äventyr... Efter att ha blivit blåsta på taxiresan och upptäckt att vårt nya hotell är snäppet under bra antastade vi stranden. "Jag vill vara på hotellet så lite som möjligt, hellst aldrig, går det?!" Det gick inte, så vi fick lov att vara där litegrann.. Men vi hade ju alla fall balkong och "hall".. Vi trodde det skulle hjälpa. Men utsikt över bakgården och lukt av piss gjorde inte moodet bättre. Men vi stod ut. vi Var iaf förflyttade till rhodos stad! 
                                           
Dagen flötpå på stranden och när det blev kväll upptäckte iv resturangen Helena och tog för andra gången på resan oss an bargatan, Mera framgångsrikt denna gång dock!
Vi hittade till Grabbarna Grus och shot-racet var ett faktum. Lika så populariteten, vem kan motstå två bönor i klänning lixom, hahaha!
När vi kännde oss tillräckligt aspackade stövlade vi iväg med våra nya bekantskaper Kalle och Aria, (eller va det Phytagora?) Till trevåningsklubben Colorado. (för Johanna känd som Colombia!) Där svängde vi höfter och stjärt till både liveband och R´n´B. Lovely, Synd att alla älskar oss! När vi alla svettats sönder var det dags för efterfest. Sprit, Öl, balkong, Säng. Kvällen var tillända.

                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0